Straatanimatie

Steltanimatie

eyecatcher op uw evenement! De metershoge stelten zorgen ervoor dat de steltlopers altijd de aandacht van het publiek grijpen. Ze steken dan ook met kop en schouders boven alles en iedereen uit. Onze steltlopers zijn inzetbaar als mobiele act en kunnen zich op die manier tussen uw gasten begeven en gepaste interactie zoeken met de bezoekers. Steltenacts zijn geschikt voor iedere leeftijd!

  • Vogelact: €325 (excl. 21% btw) 3 x 30min, in een duurtijd van 2,5u
  • Zeepbellen-artiest op stelten: €250 (excl. 21% btw) 3x 30min, in een duurtijd van 2,5u
  • Andere steltanimatie: prijzen op aanvraag

Zeepbellenmagie 

Liters zeep vormen de basis van dit mooie plaatje. Honderden grote en kleine zeepbellen zorgen voor een schouwspel voor alle leeftijden. Zeer flexibel in performance, uitstraling en speeltijden.

  • Twee mythische figuren gaan op pad met hun kar gevuld met zeep/sop, onderweg fascineren ze de kindjes én volwassenen met oneindig veel zeepbellen in alle mogelijke vormen. Dit alles met een streepje muziek en in combinatie met ‘contact-juggling’.
    €200 (2 x 30min) / €275 (3x 30min) / €350 (4x 30min) - prijzen exclusief 21% btw 
  • Te boeken als mobiele act, workshop of combo:  Prijs op aanvraag

Circusanimatie – Circo Kostuma

Circo Kostuma is een unieke combinatie van muziek, humor, prachtige kledij en tal van circustechnieken zoals jongleren, eenwielerfietsen, steltlopen, …! De circusparade verplaatst zich tussen het publiek door als mobiele act en houdt af en toe halt voor het vertonen van nog grotere kunsten. Geschikt voor onder andere straattheater, optochten, parades, ontvangst act, festivals, pretparken, …  

  • Vanaf €250 (excl. 21% btw) 
  • Ook mogelijk als circus workshop voor kinderen:  Prijs op aanvraag

Design door PrintDesign - Hosting door Website-Hosting - Voorzien van webcreator

© 2024 kostumation.be with webcreator available