Goochelen

Op zoek naar een goochelaar voor uw feest of evenement? Zoek niet langer, u bent bij Kostumation Entertainment aan het juiste adres! Van close-up magic (tafelgoochelen) tot een complete goochelshow voor jong en oud! Iedereen zal ongetwijfeld genieten van de indrukwekkende goocheltrucs van onze goochelaar! 

Ontdek de mogelijkheden hieronder! 


Close-up Magic 

Close-up Magic is letterlijk overal inzetbaar en ideaal tijdens een receptie, trouwfeest, ... Het publiek beleeft de magie van dichtbij, aan tafel of rechtstaand. Onze goochelaar waant zich een weg tussen uw gasten en zorgt dat zij deel uitmaken van een act met onbegrijpelijke en spectaculaire trucs, aan interactie geen gebrek. Ook de nodige dosis humor zal niet ontbreken! 

!! Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar !! 


Magic Show - centrale act 

Een spectaculaire show vol humor, indrukwekkende trucs, onverwachte wendingen maar vooral.. verbaasde gasten. Tijdens deze onvergetelijke show van 30 minuten nemen we uw gasten mee in de wereld van magie en illusionisme Onze goochelaar zorgt voor voldoende interactie met het publiek, enkele 'Chinese vrijwilligers' mogen mee het podium op en maken -voor ze het goed en wel beseffen- deel uit van deze adembenemende Magic Show! 

!! Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar !! 


Kids Magic Show 

Tijdens onze Kids Magic Show beleven de kinderen samen met onze goochelaar de magie! De visuele trucs, effecten en illusies zijn speciaal op maat van kinderen gemaakt, maar weten toch zowel jong als oud te verbazen! Stilzitten is geen optie, want de kinderen mogen zelf actief deelnemen en leren tijdens deze show de kneepjes van het vak. Ze beleven zonder twijfel de tijd van hun leven! 

We nemen de kinderen mee in de wondere en betoverende wereld van magie en illusie! 

!! Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar !! 

Design door PrintDesign - Hosting door Website-Hosting - Voorzien van webcreator

© 2024 kostumation.be with webcreator available